Bedrijfsprofiel Vatenhandel Stijf BV.

Wij zijn een groothandel in authentieke vaten en kuipen, houten verpakkingsmaterialen en decoratieartikelen. Wij verkopen een breed assortimenten standaard artikelen aan tuincentra, bouwmarkten, handelaren en diverse kleine middenstanders. Naast het produceren van standaard artikelen, maken we ook diverse op maat gemaakte producten. Tevens handelen wij in antiek en decoratie artikelen voor  interieurbouwers en horeca.

 Wij hebben ruime ervaring in de volgende branches:

  • Tuincentra: van kleine lokale ondernemers tot de grote internationale organisaties 
  • Bouwcentra: ook hier bedienen wij net zo lief de kleine ondernemer als de grote organisatie. 
  • Gemeentes: hierin zorgen wij voor het optimale gemak voor de gemeente en de beste service voor inwoners die duurzaam en verantwoord met regenwater willen omgaan. 
  • Vishandel: als laatste Haringkuiperij van Nederland bedienen wij nagenoeg iedere vishandel in Nederland.
  • Kerstpakketten-specialisten; deze categorie is voornamelijk geënt op de Nederlandse markt.
  • Horeca & Slijterijen / Wijnhandels: hierin onderscheiden wij in de diversiteit aan houten verpakkingen en interieuraankleding, van statafel tot industriële lamp,
  • Custom Made & Personalisatie: dit is geen branche op zich, maar is een rode draad door de diverse branches heen. Hiermee wordt gezorgd voor branding van merken, passende interieurs, thematische presentaties en een grote diversiteit aan displays.

Ons merk Barrel Atelier met kwalitatief hoogwaardige producten komt u al diverse branches tegen.

Disclaimer:
Vatenhandel Stijf BV stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.