Oprichting door familie Stijf

Vatenhandel Stijf is sinds de oprichting in 1970 altijd een familiebedrijf geweest die ieder jaar weer op zoek gaat naar vernieuwing om diens portfolio zo goed mogelijk te laten aansluiten bji de vraag van de afnemer.

inmiddels is de 2de generatie van de familie Stijf aan het roer. Hiermee is de kennis, kunde en historie van de traditionele markt en diens werkwijze meegenomen om de stap te zetten naar de moderne meer digitlale wereld die de vatenhandel inmiddels heeft omarmd. 

Na de overname van Knoester Kuiperijen in 1995 is Vatenhandel Stijf de laatse haringkuiperij van Nederland. De overname van Jeveka Trading in 2005 heeft enerzijds geresulteerd in een groot productie netwerk in Europa en anderzijds in het worden van een serieuze speler op het gebied van houten verpakkingen. De laaste overname vond plaats in 2018 en zorgde voor het merk Barrel Atelier in het portfolio van de Vatenhandel. Dit merk laat op het gebied van tuinaccessoires (regentonnen & kuipen) en wijnvatmeubelen (stoelen, krukken, tafels, lampen, disply.s etc.) zien dat u met pure Ambacht, ongekende Vakmanschap en ongeëvenaarde kwaliteit te maken heeft.