Oprichting door familie Stijf

Vatenhandel Stijf is een echt familiebedrijf en is sinds de oprichting in 1970 ieder jaar weer op zoek naar vernieuwing. Om u als klant zo goed mogelijk te helpen.

Sinds 2017 staat de 2e generatie van de familie Stijf aan het roer. Kennis, deskundigheid en ervaring van zowel de producten als de markt is hiermee geborgd.

Na overname van Knoester Kuiperijen in 1995 is Vatenhandel Stijf de laatste machinale haringkuiperij in Nederland. Door de overname van Jeveka Trading in 2005 hebben we een groot productienetwerk in Europa erbij gekregen en zijn we een serieuze speler op het gebied van houten verpakkingen.

In juni 2017 is de leiding van de Stijf Group overgedragen aan Jan Stijf jr. Jan Stijf sr. blijft nog wel werkzaam in het bedrijf. 

Na deze overname is de Stijf Group opdeeld in 4 verschillende bedrijven. 

Stijf Vatenhandel BV

* Stijf Logistiek BV

* Stijf Handelsonderneming BV

* De Eendracht Heerde BV

De laatste overname vond plaats in 2018. Met het sterke merk Barrel Atelier bieden we kwalitatief hoogstaande artikelen. Duurzaamheid en circulaire economie staan hierbij centraal. Alle onderdelen van vaten, van duigen tot de banden, worden hergebruikt om fantastische artikelen voor in de tuin te maken, zoals regentonnen, kuipen, wijnvatstoelen, krukken, tafels, lampen etc.). Dit maken we waar met vakmensen op basis van passie en ambacht.